pühapäev, november 18, 2012

Mäenduslikud seriaalid ja filmid

Tehes eeltööd oma videokoolituse lõputöö jaoks leidsin internetist mitmeid mäenduslikke seriaale ja filme.


Gold Rush: Alaska


Gold Rush: Alaska on olnud eetris juba kolm aastat. Seriaali sisuks on kuidas masu ajal kaks ameeriklast koondavad enda ümber sõbrad ja sõidetakse Alaskale kulda kaevandama teadmata ise, kuidas kaevandamine käib. Sobib vaatamiseks geotehnoloogia esimesest kursusest kuni mäeinsenerideni.

Goal age


Goal age on Discovery kanali seriaal söekaevuritest ja nende elust. Seriaal eeldab mõningasi teadmisi mäendusest. Seriaali võib leida torrentist.

Auk nr 8


Auk nr 8 on film Snežnoje linnast, mis õitses Nõukogude ajal, kui kaevureid hellitati kõikvõimalike privileegidega, vireleb nüüd vaesuses. Film on rohkem sotsiaalse sisuga kui mäendusliku. Sobib vaatamiseks kõigile.

Bering Sea Gold


Bering Sea Gold on Discovery kanali seriaal vee seest kulla kaevandamisest. Toimumiskohaks on Nome, Alaska. Sobib vaatamiseks geotehnoloogia esimesest kursusest kuni mäeinsenerideni.

Gold Diggers


Gold Diggers on National Greographic kanali seriaal kulla kaevandamisest. Toimumiskohaks on Alaska. Sobib vaatamiseks geotehnoloogia esimesest kursusest kuni mäeinsenerideni.

Kommentaare ei ole: